Halsband och Armband | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Halsband och Armband

Gratis diabeteshalsband

DIABETESHALSBAND
Som en del i vårt arbete i kampen mot diabetes erbjuder vi gratis diabeteshalsband. Det är ett enkelt sätt att visa andra att man har sjukdomen om något skulle hända.

Dessa halsband, som kan bäras diskret under kläderna om så önskas, är nickelfria och designade för att varna alla som ger medicinsk hjälp om tillståndet för den enskilde.

Att bära ett av våra halsband bidrar till att säkerställa diagnos och behandling påskyndas avsevärt och kan till och med innebära skillnaden mellan liv och död.

På Diabetes Wellness Sverige uppmuntrar vi alla som har diabetes, och särskilt de benägna att drabbas av hypoglykemi, att ha på sig eller åtminstone bära, denna form av identifikation.

Halsbandet finns att beställa med text på svenska, engelska eller finska. 

 


Gratis diabetesarmband

DIABETESARMBAND
Vårt praktiska diabetesarmband, i orange, gult och rött gummi passar bra på resan eller som komplement till halsbandet, har präglad text på både engelska och svenska. Texten informerar om att bäraren har diabetes. Armbandet finns att beställa i tre storlekar.

Orange: 16 cm i omkrets         Gult: 18 cm i omkrets          Rött: 20 cm i omkrets

Så här beställer du:

Ring till oss eller mejla info@diabeteswellness.se med det namn och adress så ser vi till att du får ditt halsband eller armband utan extra kostnad inom 1-2 veckor. Vänligen specificera vilket språk du önskar ha på ditt halsband; svenska, engelska eller finska. Eller vilken storlek du vill ha på armbandet. (Om ingen specifikation medkommer i beställningen så skickar vi ett halsband på svenska och/eller ett rött armband på 20 cm i omkrets.)

Vid beställning av större volymer så ber vi er kontakta oss direkt på telefon.

Skicka ditt brev med beställning till:

Diabetes Wellness Sverige
Runda vägen 25
167 51 Bromma

Du kan också ringa oss på: 08-511 612 00 eller fylla i nedanstående beställningsformulär.

Välkommen!

×

Share this