Tacos med torsk
Testa fräscha tacos med fisk!
PUBLICERAT:05 aug 2020
KATEGORI:Recept
DELA:
Ingredienser:
4 portioner
Srirachamajjo:
1 dl majonnäs
1 msk srirachasås
Tillbehör:
125g sojabönor (1/2 paket)
1 paket fryst mango (225g) eller 1 färsk
1 röd lök
125g småtomater
1 paket tortillabröd (8 stycken glutenfria)
40g sallad (ex roman eller maché)
rostad lök
Fish Tacos:
4 torskryggsfiléer
grillkrydda, malen spiskummin, malen koriander
salt, peppar
Gör så här:
- Rör ihop majonnäs med srirachasås och ställ svalt.
- Tina sojabönor och mango (om den är fryst). Finhacka röda löken. Kvarta småtomaterna.
- Tina fisken om den är fryst och skär den till kuber. Stek i smör eller olja och krydda fisken runt om på alla sidor under stekningen.
- Servera allt i värmda tortilla med sallad och rostad lök.
Receptet är taget från:.landleyskok.se