Historier från verkligheten | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Historier från verkligheten

Här hittar du olika former av artiklar, bloggar och krönikor där alla på ett eller annat sätt handlar om diabetes. Låt dig inspireras, få en större förståelse eller låt känslorna ta över och drunkna i välskrivna berättelser. Diabetes Wellness Sverige har skapat sidan för dig som vill veta mer av alla olika skäl, oavsett vilket hoppas vi att du hittar det du söker, välkommen.

Min historia

Här kan man läsa om personer som på olika sätt inspirerar och bidrar till en högre kunskap om diabetes. Deras historier uppmuntrar, berör och upplyser. Alla artiklar belyser områden som på olika sätt är aktuella för personer som lever med diabetes eller dess anhöriga. 

Artiklar

Här kan du läsa längre artiklar om olika personer som har en nära relation till diabetes på olika sätt. Här går vi längre in på djupet och pratar med personer som helt enkelt har en berättelse som måste lyftas upp. 

Krönikor

Kortare historier, ett beskrivet ögonblick. Här hittar du krönikor från fantastiska skribenter om diabetes. Snabba kast, mycket känslor och en ökad förståelse. Ge dig hän och bli förbluffad över historierna som berättas här. 

Diabetesbloggar

Våra diabetesbloggare är noga utvalda, här hittar man Sveriges största diabetesbloggar och några mindre men minst lika spännande. Bloggarna handlar om livet med diabetes på olika sätt. Låt dig drunkna i dessa bloggars med berättelser ur helt vanliga ovanliga liv. Stella som fick diagnosen för ett par månader sedan berättar om sitt nya liv i London med diabetes. Josefine gör allt man kan tror är omöjligt och Diabetes Abbe får dig att skratta med sina videos.

×

Share this