Samarbetspartners | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Samarbetspartners

Vi samarbetar med olika företag och organisationer - en tvåvägskommunikation där vi båda kan ge och ta för att skapa en win-win situation. Diabetes Wellness Sveriges samarbetspartners kan vara involverade i våra olika event som sponsorer av produkter, utformning av material, talare eller på annat passande sätt. Diabetes Wellness Sverige hjälper i sin tur till att stödja arbetet som företaget eller organisationen utför.
Kontakta gärna oss för mer information.

Acsensia Diabetes Care

Acsensia Diabetes Care
Vårt mål är att erbjuda produkter och lösningar som gör en positiv skillnad i vardagen för personer med diabetes. Ascensia Diabetes Care etablerades 2016 genom att Bayer Diabetes Care köptes av Panasonic Healthcare Holdings. Ascensia är ett globalt företag, dedikerat till att förbättra hälsan och livskvaliteten för personer med diabetes. Genom att använda en noggrann CONTOUR®NEXT-mätare kan personer med diabetes testa sitt blodsocker på ett enkelt sätt varje dag. Vi erbjuder det välkända CONTOUR™-systemet för blodsockerkontroll med bl.a Contour Next One och Contour XT. Vi har hjälpt människor att hantera sin diabetes i mer än 70 år.  Ascensias produkter kännetecknas av hög noggrannhet, enkelhet och innovation för användare både inom vården och patienter.


Blodomloppet logo

Blodomloppet är ett motionslopp som går i flera svenska städer. Loppet är samhällsfrämjande och promotar blodgivning, något man kan göra efter att man avslutat sin runda. Alla kan springa eller gå blodomloppet, man kan delta både ensam och i lag. Diabetes Wellness Sverige medverkar under Blodomloppet i Stockholm i ett av alla de tält som finns på plats. Blodomloppet sponsrade vinnarpriset till Instagramtävlingen #Blåaringen som Diabetes Wellness Sverige annordnade inför världsdiabetesdagen 2015. 


Logga

Volontärbyrån hjälper organisationer att söka efter volontärarbetare inför olika typer av uppdrag, något som är viktigt för organisationernas utveckling. På volontärbyråns hemsida lägger Diabetes Wellness Sverige ut alla annonser då vi söker volontärer till olika event. 


Lindroos

Lindroos är ett familjeföretag med inriktning på naturliga och nyttiga produkter som du framförallt hittar i din hälsokostbutik. Vissa produkter finns även i dagligvaruhandeln och på apotek. Lindroos har sponsrat Diabetes Wellness Sverige med druvsocker till olika event. Ett väldigt populärt inslag.


Snabbfoting logo

Snabbfoting - Vår melodi är löpning och träningsglädje för att skapa hållbar hälsa och resultat i arbetsliv såväl som privatliv. Fokuset hos oss ligger på konditionsträning, coaching och föreläsningar för hållbar hälsa och ekonomi som ger resultat.


Karolinska Trial Aliance logo

Karolin­ska Trial Alliance (KTA) är en klinisk prövn­ingsen­het vid Karolin­ska Uni­ver­sitetssjukhuset i Stock­holm, som stöds av Stock­holms Läns Land­st­ing (SLL) och Karolin­ska Insti­tutet (KI).

KTA verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier inom SLL för att underlätta och stödja processen i att snabbare få fram läkemedel och medicinska innovationer som kan komma till nytta för patienterna. KTA har tre enheter. Fas som genomför studier i tidig fas (first time in man – fas II) och KTA Support som erbjuder administrativt stöd vid kliniska prövningar.


Vill du samarbeta med oss?

Vi söker ständigt nya intressanta samarbetspartners. Är ditt företag/organisation intresserade av att inleda ett samarbete med oss? Eller har ni en spännande idé?
Tveka inte att höra av er till oss.

Skicka din förfrågan till: info@diabeteswellness.se

 

×

Share this