| Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Fler gåvosätt

Ge en gåva idag!

Ditt generösa stöd möjliggör vårt arbete - det är nämligen inte staten som betalar för diabetesforskningen, utan det är människor som du och andra givmilda som gör denna forskning möjlig.

Idag lever minst 346 miljoner människor runt om i världen med diabetes enligt statistik från WHO. Beräkningar visar på att mer än 500 miljoner människor kommer att vara drabbade av diabetes till år 2030. Ditt bidrag är mycket välkommet och uppskattat! Vi behöver ditt stöd.

 

Ge en gåva Se andra alternativ


Ge en gåva

Hur vill du donera?

Vi vill hjälpa alla med diabetes att leva livet så fullt som de kan.

Din donation hjälper oss att göra det.

Ge en gåva redan idag

Ge en gåva online

Det finns flera sätt att stödja vårt arbete i kampen mot diabetes. Du kan enkelt ge en gåva till vårt 90-konto genom att använda Swish eller bankgirot. Skicka gåvan till 900 11 65. Du kan också anmäla dig till att bli månadsgivare.

Din gåva hjälper oss i vårt arbete i kampen mot diabetes samt forskarnas arbete att få fram ett botemedel.

Ge en gåva redan idag

Månadsgivare

Genom att bidra med en summa varje månad är du med och stödjer vår kamp mot diabetes.

För att bli månadsgivare så behöver man anmäla sig till autogiro. Det är en betaltjänst som innebär att betalningen utförs från betalarens konto på initiativ av betalningsmottagaren.

Tack för ditt stöd i kampen mot diabetes!

Att vi har 90-konto betyder att vi granskas av Svensk Insamlingskontroll. Det innebär en extra trygghet för dig som givare. Vidare kontrolleras vi av Länsstyrelsen i Stockholms län, som kontrollerar att vi uppfyller våra ändamål på ett korrekt sätt.

Har du frågor angående gåvor är du mer än välkommen att kontakta oss på: 08-511 612 00 eller via info@diabeteswellness.se

×

Share this