Bli volontär
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Bli volontär

Vi syns och medverkar under året på ett flertal olika evenemang. Några av dessa är Blodomloppet, Midnattsloppet och Världsdiabetesdagen. Under de olika evenemangen kommer vi att behöva folk som vill hjälpa oss att dela ut information om diabetes, verksamheten, hålla i tävlingar och dela ut våra gratis diabetesarmband, halsband och dagböcker.


Varför vill man vara volontär hos oss? Framförallt för att det är för en god sak, men också för att vi har roliga och spännande uppdrag där man får träffa många olika människor. Att vara volontär och engagera sig ideellt är lärorikt och givande. Tidigare volontärer beskriver deras uppdrag hos oss som "intressanta och utvecklande". Som volontär är du enormt uppskattad och ditt stöd i kampen mot diabetes är ovärderligt.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya volontärer. Det finns inga kunskapskrav, all hjälp är välkommen. Vid specifika uppdrag lägger vi upp annonser på www.volontarbyran.org. Men det går alltid bra att skicka in din ansökan till oss:

 

Genom att lämna in dina uppgifter samtycker du till att vi använder dem i enlighet med vår integritetspolicy, som kan läsas här.

×

Share this